Apărut ca răspuns la cererea mare de locuințe și ritmul alert de dezvoltare al Oradiei, complexul rezidențial West Residence cuprinde 13 blocuri cu un total de 463 de apartamente, un hotel cu 70 de camere, spații comerciale, spații verzi și locuri pentru recreere ce se întind pe o suprafață totală de 40.000 mp. Toate spațiile au fost proiectate pentru a răspunde nevoilor vieții moderne, punând accentul pe folosirea unor materiale de calitate superioară și a unor tehnologii ce au ca scop reducerea costurilor de întreținere și atingerea unui nivel sporit de confort. Incălzirea în pardoseală și  izolarea cu vată bazaltică a tuturor apartamentelor din ansamblul West Residence, reprezintă o premieră în sectorul construcțiilor imobiliare din Oradea.

Reusita acestui proiect este garantata de profesionalismul  echipei West Fruta, care a analizat atent piața rezidențiala și nevoile comunității , situandu-se inca din etapa de  proiectarea alaturi de partea viitorilor proprietari pentru ca in final sa rezulte un proiect ambitios care sa atingă cele mai înalte standarde de calitate și confort. 

West Residence este un proiect al grupului West Fruta, prezent în mediul de afaceri autohton din anul 1994. De-a lungul celor peste 24 de ani de experiență, echipa managerială WF a realizat proiecte de succes în domeniul comerțului, construcțiilor și energiei.

În anul 2010, grupul West Fruta a inaugurat în Oradea West Market, cea mai mare piață agroalimentară din România. Proiectul a continuat să se dezvolte în fiecare an, pentru a ajunge astăzi să reprezinte un reper în domeniu, fiind principalul centru comercial agroalimentar al regiunii de vest.

În 2014, echipa West Fruta a decis să diversifice activitățile economice ale grupului, intrând în rândul producătorilor de energie electrică din surse regenerabile, prin realizarea unui parc fotovoltaic de 1MW, ce produce peste 50% din energia electrică necesară consumurilor tehnologice ale Pieței West Market.

Continuând activitatea de comerț ce a stat la baza dezvoltării grupului, West Fruta prin West Fruta Distribution derulează astăzi contracte comerciale de furnizare  fructe și legume proaspete către cei mai mari retaileri din România. Nivelul vânzărilor realizate anual mențin compania West Fruta Distribution într-o poziție de top pe această piață, la nivel național.

De-a lungul timpului, echipa West Fruta a căutat să ofere întotdeauna produse și servicii la standarde ridicate, punând nevoile și așteptările clienților pe primul loc. Condițiile moderne în care funcționează Piața West Market sunt rezultatul dorinței de a oferi întregii comunități un mediu de comerț la standarde occidentale.

Succesul unui bussines inovator si mereu in echilibru, care a crescut an de an, ne indreptateste sa oferim comunitatii o noua provocare: un ansamblu rezidențial modern, ingloband tehnologii integrate de ultimă generație, ce oferă toate facilitățile necesare unui stil de viață confortabil și echilibrat.

Prin experiența acumulata in toti acesti ani, prin spiritul antreprenorial și dorința de inovație caracteristice grupului West Fruta, ansamblul rezidențial West Residence urmează să atingă același nivel de excelență la care se află astăzi toate celelalte companii WF.