Atât tu cât și cei mici, vă veți putea plimba desculți, prin orice încăpere, simțind mereu o senzație plăcută de căldură. Prin sistemul de încălzire în pardoseală, căldura pornește  de la nivelul podelei și astfel, se distribuie uniform în întreaga locuință – ajungi la temperatura dorită mult mai repede decât în cazul folosirii caloriferelor. Căldura este resimțită imediat și se păstrează un timp îndelungat, ceea ce înseamnă mai puțin consum și costuri de întreținere semnificativ reduse.

Imaginează-ți o locuință fără calorifere, care îți oferă libertatea să îți decorezi încăperile fără restricții. Mai mult, sistemul inovator de încălzire în pardoseală influențează benefic starea de sănătate, deoarece nu usucă aerul și elimină bacteriile aflate la nivelul pardoselii.

Coloanelele de distributie pe nivele sunt din teava de otel carbon iar alimentarea cu agent termic a distribuitoarelor de apartament se face prin teava multistrat, cu o garantie 50 de ani.
        

 


Odată ce locuința a atins temperatura dorită, calitatea sistemului de izolație termică cu vată bazaltică își spune cuvântul: vei observa că în interior căldura se păstrează mult timp după închiderea încălzirii. Chiar dacă pleci de acasă pentru o perioadă îndelungată, la întoarcere temperatura va fi plăcută.

Vata bazaltică, ce stă la baza sistemului de izolație termică este un material dur și dens, obținut din piatră, ce își păstrează proprietățile pe toată durata de viață a construcției. O locuință izolată termic cu vată bazaltică este ferită de incendii și umiditate, pentru că acest material este ignifug, iar fibrele lui nu permit infiltrarea apei.

 


Un detaliu important pentru a obține o izolație termică performantă sunt ferestrele. Fiecare locuință West Residence beneficiază de tâmplăriile QFort, cu profilul exclusiv 7 STARS, ce au un coeficient termic de Casă Pasivă. Ferestrele contribuie și ele la confortul termic sporit, fiind dotate cu geamuri termoizolante, cu trei foi de sticlă. Între cele trei straturi se află un distanțier cald care înlocuiește bagheta de aluminiu reducând pierderile de căldură și eliminând semnificativ posibilitatea apariției condensului.

Toate ferestrele și ușile de balcon sunt dotate cu rulouri de aluminiu izolate cu spumă poliuretanică, acționate electric, ce conferă intimitate și un plus de confort termic atât iarna, cât și vara.
              
Compartimentarile in si dintre apartamente vor fi realizate din caramaida Porotherm – Wienerberger. Izolarea fonica intre etaje asigurata prin planseu tip dala, 23 cm, polistiren 7 cm, sapa si finisaj totalizand 35 cm intre etaje. Scurgeri sunt prevazute din teava gama Silence. Izolare acustica fata de exterior prin termosistem cu vata bazaltica si montare tamplarie Qfort cu 3 sticle.

 
Alimentarea cu apa se face prin coloane din teava inox, iar distributia catre apartamente prin teava multistrat, garantie 50 de ani. Fiecare apartament este prevazut cu senzori de inundatie care comanda automat sistarea alimentarii cu apa, iar la bai vasele WC au rezervor ingropat care impreuna cu tevile de scurgere din gama “Silence” reduc zgomotul.

 Chiar dacă preferi, de obicei, să urci pe scări, e important să ai confortul de a alege liftul atunci când este nevoie. Toate clădirile din West Residence sunt dotate cu lifturi Kone, cu o capacitate de 6 persoane, fiind recunoscute pentru design, rapiditate și silențiozitate. Fie că ai de urcat bagajele aduse din vacanță, fie că te întorci cu plasele pline de la cumpărături, fie că te gândești la cum te vei deplasa la bătrânețe, poți sta liniștit, viața ta va fi mult mai ușoară.

 


 

De oriunde vei privi, peisajul va conține întotdeauna vegetație, deoarece suprafața spațiilor verzi din West Residence este aproape egală cu cea a spațiilor construite. Complexul a fost proiectat respectând principii estetice riguroase, rezultatul fiind un ambient plăcut, ce îți influențează în bine starea de spirit.

Vegetația aleasă pentru spațiile verzi din West Residence este amplasată în zone-cheie, pentru ca orice plimbare prin cartier să te încarce cu energie pozitivă și să te pregătească pentru provocările fiecărei zile.  

 Pentru zilele toride de vară, locuințele West Residence vin dotate cu aparate de aer condiționat multisplit, cu ajutorul cărora atingi temperatura dorită în câteva secunde. Datorită sistemului de izolație eficient, senzația de răcoare se păstrează un timp îndelungat în locuință, ceea ce inseamnă ca aerul condiționat funcționează doar pe perioade scurte, menținând costurile de întreținere la un nivel minim. 

Incă un motiv pentru care West Residence este un proiect unic și inovator in Oradea! Hidroizolația folosită pentru terasele circulabile ale blocurilor este furnizata de ICOPAL - lider mondial in soluții pentru hidroizolații activând in domeniu din 1876.

Garantie 30 de ani!

Un proiect unic! Receptoarele pentru scurgerea apelor vor fi prevăzute cu degivrare automata controlată prin termostat exterior!