Pentru clientii West Residence, bancile partenere proiectului ofera:

  • creditare la costuri speciale
  • personal dedicat
  • consultanta telefonica
  • credite pentru persoanele care obtin venituri in strainatate
Intesa SanPaolo Bank
Dacă ești în căutarea locului acela în care să te simți acasă, în care poate plănuiești să îți construiești o familie și amintiri pentru toată viața, atunci alege Creditul imobiliar sau creditul Noua Casa de la Intesa Sanpaolo Bank
Kiwi Finance
Daca bancile iti spun ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru un credit, noi iti gasim banca ce indeplineste conditiile tale.
Suntem Kiwi Finance, primul broker de credite din Romania, infiintat in 2003, iar rolul nostru este sa iti identificam si sa te ajutam sa obtii creditul ipotecar care se potriveste cel mai bine nevoilor tale, din peste 100 de produse aflate in portofoliul bancilor partenere.
Impera
Ne ocupam de acte, notar, analiza financiara, analiza Biroului de Credite, relatia cu dezvoltatorul, relatia ta cu banca si toata situatia ta astfel incat tu nu trebuie decat sa vii sa semnezi!
Alatura-te europenilor care aleg sa lucreze cu specialisti atunci cand este vorba de sanatatea lor financiara!
BCR
HAI LA BCR, LIDER IN FINANTARE IMOBILIARA!
Indiferent ce locuinta iti doresti, stim repede ce e de facut. Din experienta.
Banca Transilvania
Primul pas l-ai facut deja, pentru ca te-ai decis sa achizitionezi o locuinta a ta. La BT te ajutam sa parcurgi si restul drumului pana la momentul in care treci pragul casei pe care ti-o doresti. Fie ca esti in cautare primei tale locuinte sau ai nevoie de un spatiu mai mare, ti-am pregatit credite pentru investitii imobiliare potrivite tie: Creditul Impobiliar-Ipotecar si Creditul Prima Casa. Iar daca iti doresti ca aceasta sa fie in armonie cu mediul inconjurator, la Banca Transilvania gasesti oricand sprijinul de care ai nevoie. Iti punem la dispozitie un imprumut in conditii preferentiale, special creat pentru achizitionarea de “cladiri verzi”, Creditul Imobiliar Verde.
BRD
BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor. BRD are 2,3 milioane de clienti si opereaza o retea de 810 de unitati si 7.605 angajati activi. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata romaneasca a cardurilor, cu 2,2 milioane de carduri emise si o retea de acceptare de peste 26 000 POS-uri si 1 500 ATM-uri Activele nete ale bancii erau, la sfarsitul anului 2019, de ~87 mld EUR.
OTP Bank
Te simti in largul tau atunci cand stii ca te intorci acasa, acolo unde sunt cei dragi, acolo unde ai confortul dorit. Creditul ipotecar in lei de la OTP Bank este solutia prin care iti poti achizitiona locuinta visurilor tale. Exclusiv pentru clienții West Residence o dobânda de 2,32% + ROBOR la 3L.
Vista Bank
Finanțare atractivă prin credite imobiliare de la Vista Bank
Cumpărarea unei locuințe este un pas important în viața ta. Odată ce ai ales apartamentul dorit în ansamblul rezidențial West Residence, Vista Bank te susține prin condiții de finanțare atractive și asistență personalizată pe durata întregului proces de creditare. Astfel, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: bucuria de a te muta în casă nouă!